Sidste nyt


Sæson 2024 - 2025 se nedenstående


En masse dans hen over sommeren 2024

Vi er gået på en lille smule sommerferie. 

Der er ikke længere en fast undervisningsdag, men derfor skal I da ikke snydes for dans. Kig under "interne arrangementer" klik her 

der er rigeligt af danseaftner, så man behøver ikke at kede sig.


Sæson 2024 - 25

Kommende sæson starter op igen i uge 35 fra mandag d. 26. august 2024

Se nedenstående

Nem Tilmeld er oprettet og kan tilgås ved klik her.


Hvis der er spørgsmål til holdende, hvilket hold skal jeg tilmelde mig, hvordan, hvornår og alt andet, så tøv ikke med at kontakte Lotte på tlf. 4042 8911.


For begyndere er der selvfølgelig mulighed for en prøve time inden tilmelding.

Du møder blot op til vores introaften d. 29. august kl. 18:30, 

eller mød op på første undervisningsaften torsdag d. 5. september kl. 17:00.  Her skal du heller ikke tøve hvis du har spørgsmål, så kontakt Lotte på tlf. 4042 8911
Undervisningen foregår i vores klub, Langes Torv, Østergade 1p-q, 3600 Frederikssund


Skaf et nyt medlem

Hvis du skaffer ét nyt medlem der betaler kontingent og min. 1/2 års danseafgift, får du en gratis billet til årets træf - Linedance På Tværs - den første lørdag i marts.

  • Hvis du skaffer 2 nye medlemmer, der melder sig ind og betaler kontingent og min. 1/2 års danseafgift, kan du danse gratis i en halv sæson på et hold.
  • Hvis du skaffer 3 nye medlemmer, der melder sig ind og betaler kontingent og min. 1/2 års danseafgift, kan du danse gratis i en hel sæson på et hold.

Køb og salg

På siden "Klubinfo" under "køb og salg" har du mulighed for, at få lavet et opslag med noget du vil sælge eller du kan efterlyse noget du måske mangler.
Send en mail med tekst og evt. billede til silverstar@silverstar-linedancers.dk


Lån lokalet

Står du f.eks. og skal holde reception, fødselsdag eller lignende, har du som betalende medlem af   Silverstar, mulighed for at bruge vores klublokaler. Hvis du vil høre mere eller vil booke lokalet, skal du rette henvendelse til Ally eller Lotte, gerne på mail silverstar@silverstar-linedancers.dk.


Hjem og Fix støttede Silverstar.                                                                                                 

Ved indretning af vores nye dejlige danselokaler i 2017, måtte vi sande, at akustikken ikke var den bedste. Vi havde derfor besøg af en akustik ekspert. Han anbefalede, at vi fik sat træbeton plader i loftet.

Vi valgte, at søge om materialer og støtte hos Jem og Fix.

Svaret vi fik fra Jem og Fix:  Jem og Fix har beslutte, at vi rigtig gerne vil støtte jeres projekt, så I kan få materialer. Hvor er det dejligt, at høre, at I er glade for støtten. Det gør det fedt, at støtte lokale projekter.

Fra klubben skal lyde en kæmpe TAK til Jem og Fix.