Sidste nyt


Sæson 2022 - 23

Gå ind på holdoversigten, ved klik på nedenstående link, og se hvilket  hold du skal danse på til kommende sæson. Måske du har lyst til at danse på flere hold. 


Vi fortsætter vores begynderaften om torsdagen. Vi holder fast ved det øvede hold mandag og countryaften aften onsdag. Hyggehold mandag og Letøvet hold om tirsdagen fortsætter også uændret.

Som noget nyt oprettes et "Nostalgi" hold om onsdagen, hvor vi skal tilbage i tiden. Vi ska' "støve de små grå af" og ha' de gode gamle danse. 

Tilmelding og holdoversigt via NemTilmeld ved klik på dette link

Har du brug for hjælp med tilmelding, så tøv ikke med at kontakte Lotte Tøttrup på tlf. 4042 8911


NEMTILMELD

Vores arrangementer i sæsonen 2022-23 kan ses her -->  -->  -->  (klik)  NemTilmeld 
Har du brug for hjælp til Nem Tilmeld så tøv ikke med at kontakte
Lotte på tlf. 4042 8911.


Skaf et nyt medlem

Hvis du skaffer ét nyt medlem der betaler kontingent og min. 1/2 års danseafgift, får du en gratis billet til årets træf - Linedance På Tværs - den første lørdag i marts.

  • Hvis du skaffer 2 nye medlemmer, der melder sig ind og betaler kontingent og min. 1/2 års danseafgift, kan du danse gratis i en halv sæson på et hold.
  • Hvis du skaffer 3 nye medlemmer, der melder sig ind og betaler kontingent og min. 1/2 års danseafgift, kan du danse gratis i en hel sæson på et hold.

Køb og salg

På siden "Klubinfo" under "køb og salg" har du mulighed for, at få lavet et opslag med noget du vil sælge eller du kan efterlyse noget du måske mangler.
Send en mail med tekst og evt. billede til silverstar@silverstar-linedancers.dk


Lån lokalet

Står du f.eks. og skal holde reception, fødselsdag eller lignende, har du som betalende medlem af   Silverstar, mulighed for at bruge vores klublokaler. Hvis du vil høre mere eller vil booke lokalet, skal du rette henvendelse til Ally eller Lotte, gerne på mail silverstar@silverstar-linedancers.dk.


Hjem og Fix støttede Silverstar.                                                                                                 

Ved indretning af vores nye dejlige danselokaler i 2017, måtte vi sande, at akustikken ikke var den bedste. Vi havde derfor besøg af en akustik ekspert. Han anbefalede, at vi fik sat træbeton plader i loftet.

Vi valgte, at søge om materialer og støtte hos Jem og Fix.

Svaret vi fik fra Jem og Fix:  Jem og Fix har beslutte, at vi rigtig gerne vil støtte jeres projekt, så I kan få materialer. Hvor er det dejligt, at høre, at I er glade for støtten. Det gør det fedt, at støtte lokale projekter.

Fra klubben skal lyde en kæmpe TAK til Jem og Fix.